Status
Doakan semua murid 6 Cekap dapat 5A ya :)..Thank you ,

hullo!

ello everybody!! Yes,Aineen tau Aineen da lamaaaaaa sngt tak update blog..bru lepas exam kan.... wew =-="..harap-2 keputusan meningkat...sejak kebelakangan ni,Aineen asyik x go skola je,ulang-alik gi KL xD.Dulu bulan Mac camtu, ibu Aineen tercucuk pisau kat kaki, kena jahit,pastu, da bukak jahitan, kena infection lak. Jahit la lgi skali,kena tahan wad seminggu, mula-2 Aineen gi KL sbb nk tngk nenek, nenek sakit.

Banyak la perkara terjadi tahun ni,hari guru yang lepas, best woo >.<! Cikgu-2 serta murid-2 buat giyomi..klakarr!!.. Pastu ada la mcm undi, guru paling cantik, paling ensem, macho, bergaya,berdedikasi,garang. Ada surprise plak tu, iaitu cikgu dngn rambut paling bergaya, nama cikgu yng dpt anugerah rambut paling bergaya ialah Cikgu Affendi, a.k.a Saiful.. xD. Rambut cikgu (a.k.a Saiful) masa tu belah tengah, da mcm nerd da xD..

Yang paling klakar, kawan Aineen, Amir ngan Farouk buat gentleman ngan giyomi, gentlemen paling klakar, Amir masa tu goyang-2 badan,sama cam Farouk. Tiba je chorus gentleman tu, Amir pakai cermin mata hitam, pastu nari cam shin chan.. klakar gilerr!!

Memang best la hari guru tahun ni! :3

UPSR= umm..how many days left? ><

okay la..bubyee!! Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment

Budak Comel sila komen baik baik ya. :)