Status
Doakan semua murid 6 Cekap dapat 5A ya :)..Thank you ,

After UPSR 's week :D

Assalamualaikum!

Yep, minggu ni, macam-2 aktiviti ada untuk hilangkan stress bagi calon-2 UPSR kat skolah Aineen :D.. Best gilerr! xD

Hari Rabu - Bola Jaring

Hari Khamis- Galah panjang

Hari Jumaat- Baling Selipar. (sambung minggu dpn nnt)

Best gilerr woo! Yang paling-2 best galah pnjng and baling selipar!! Permainan tradisional kowtt!!

Biasanye masuk kelas pukul 11 lebih, Aineen masuk kelas main batu seremban (permainan tradisional lagi xD) . Lagipun cikgu x masuk kelas. :D. Best  woo~ xD

Yeah, mmg best tu best, tapi peperiksaan akhir tahun still ada~ ><

Okayy. Byee~

PPIM Camping Daerah Kulaijaya, (SMK and SK)

Assalamualaikum!

 Jumaat lepas, Aineen ngan 2 org lgi kawan Aineen menyertai perkhemahan PPIM (Persatuan Puteri Islam Malaysia) daerah Kulaijaya.! BEST!! 3 hari 2 malam tauu ><..

Mula-2 kitorang dirikan khemah, Aineen tak pernah dirikan khemah ataupun tidur dlm khemah, masa masuk dlm khemah tu rasa mcm jakon la sbb tak pernah masuk..

Lpstu, ada banyak ceramah, antaranya kitorang diajar membuat simpulan dan ikatan, CPR, dan juga ada ceramah yang bertajuk 'Sayangi Diri' , Best giler!! . Pastu pada waktu malam ada banyak aktiviti best-2.

Aktiviti pada malam pertama mmg best giler!!. Kena biarkan belon tidak jatuh kat lantai, bekerjasama untuk tiup 'feather' tu biar tak jatuh, lepas tu kena bina orang-orang guna belon!

Kumpulan Aineen mmg lawak giler masa buat orang2 tu, dah macam baru keluar hospital orang-2 tu, so kitorang namakan Mr. Bloon baru balik dari hospital..haha xD

Kitorang biasanya tidur pukul 11-12 mlm. Aineen tidur pukul 11 pada mlm pertama dan pukul 12 pada mlm ke-2. Pastu Aineen kena bangun pukul 4:30 pagi sebab kalau Aineen bangun lambat , tandas memang penuh giler. Walaupun Aineen bngun pukul 4:30, Aineen masih kena tunggu giliran sbb ada yng bangun lebih awal dari Aineen.

Lepas mandi dan bersiap, kira-2 pukul 5 pgi Aineen pegi dewan ngan kawan Aineen, tunggu azan Subuh.

Yep. Tulah antara pengalaman-2 Aineen masa camping. Mmg AWESOME la! xD